Blogs & Events Details

Zie wat er is gepubliceerd

IT molen

Hoe maak je je pdf's SEO vriendelijk?

Gedeelde blog Het is gebruikelijk om de pagina's van uw website te optimaliseren, zodat ze kunnen worden gevonden door gebruikers en de Google Bot. Wist u echter dat Google ook uw PDF's crawlt en indexeert? Google geeft zelfs gebruikers een indicator als er een PDF in de SERP's staat. Hoe u uw PDF's kunt maken SEO-vriendelijke PDF's zijn meestal ontworpen als whitepapers en zijn gevuld met waardevolle, relevante informatie. Waarom zou u uw PDF's niet willen optimaliseren? Als u nog niet bent begonnen met het PDF-optimalisatieproces, volgt u deze 4 eenvoudige regels.

 • Optimize the Title

  De titel van de PDF werkt op dezelfde manier als een metatitel voor webpagina's. Dat betekent dat de PDF-titel die u instelt, is wat gebruikers in de SERP's zien. De titel en beschrijving van uw PDF bewerken: Hoe u uw PDF's SEO Friendly kunt maken Open uw PDF in Adobe Acrobat Ga naar bestanden-> Eigenschappen Breng wijzigingen aan in uw titel en beschrijving (als u niet zeker weet hoe u dat moet doen, kunt u dit lezen op SEO best practices voor on-page SEO).

 • Link Your PDFs internally

  Crawlability is het vermogen van een zoekmachine om uw website te crawlen en te indexeren, of in dit geval uw PDF's. Een ding om te weten is dat Google uw PDF niet kan crawlen als uw PDF niet toegankelijk is. Om uw PDF toegankelijk te maken, moet u een link naar de PDF op uw webpagina's maken. Of het nu om een ??blog of een servicepagina gaat, zorg ervoor dat u een koppeling naar de PDF maakt. Het helpt ook als u een relevante ankertekst voor de link gebruikt.

 • Koppel uw PDF's terug naar uw site

  Hoewel PDF's een waardevol onderdeel zijn van uw inhoudsstrategie, hebben ze toch een zwak punt. Het is erg moeilijk om gebruikers te converteren via een pdf. Om dit te bestrijden is het belangrijk dat u terug linkt naar relevante webpagina's in de PDF. Dit helpt gebruikers om terug te keren naar uw site waar ze kunnen converteren.

 • Ontwerp voor mobiel

  Mobiel is niet de toekomst; mobiel is nu. We hebben de neiging om over het mobiele tijdperk te praten alsof het iets is om te komen, maar het is er al. In feite is het hier al sinds 2015. Wat betekent dat voor uw PDF's? Denk aan je PDF's op dezelfde manier als je webpagina's. Hier zijn enkele manieren om uw PDF's voor mobiel te optimaliseren. Afbeeldingen comprimeren: lange laadtijd is de nummer 1-factor bij het stuiteren van pagina's. Doe je best om afbeeldingen te comprimeren om je bouncepercentage laag te houden. Geen horizontaal scrollen: we scrollen vanzelf naar beneden om meer inhoud te lezen. Dit betekent dat uw landschapspdf's opnieuw moeten worden ontworpen om het scherm van uw gebruikerstelefoon beter te kunnen bedienen. PDF's zijn een waardevolle aanwinst voor uw marketingcampagne. Mis geen verkeer en conversies door uw PDF's niet te optimaliseren. Maak waardevolle inhoud en zorg ervoor dat u Google-vriendelijk maakt.


Populairste evenementen

 • IT Molen

  Responsive web design

  More
 • IT Molen

  Hoe maak je je pdf's SEO vriendelijk?

  More
 • IT Molen

  Wat is een B2B-website?

  More
Logo

IT Molen ontwikkelt resultaat gerichte digitale oplossingen. Een transparante werkwijze en meteen heldere antwoorden op al uw vragen. Wij geloven in betaalbare oplossingen voor iedereen.

Vertel ons over uw wens en wij staan 24/7 klaar om u van dienst te zijn.

Contactgegevens

Bezoekadres:
Kamerlingh Onnesweg 10 e
2991 XL Barendrecht
Nederland
Email: info@itmolen.nl
KvK: 72514450
BTW: NL199012362B01
IBAN: NL07 ABNA 0812 4363 50